PROIZVODI

Originalni bosanski proizvodi

Uz Ovako je lako ...

Ovako proizvodi su proizvedeni od najkvalitetnijih sirovina i u skladu s visokim standardima kvalitete. Karakteristika im je da se mogu konzumirati svakodnevno, kao zaseban proizvod ili u kombinaciji sa drugom hranom. Ponosno Vam predstavljamo široku paletu  proizvoda Ovako spremanih po tradicionalnoj bosanskohercegovačkoj recepturi, uz vrhunsku kombinaciju mesa i začina.

 

 

Visoka hranjiva vrijednost i nizak udio masnoća osnovne su karakteristike pilećeg mesa. Zbog takvih nutricionističkih osobina preporučljivo je za svačiju ishranu, čak i u dijetalnim jelovnicima. Piletina Ovako je proizvedena po najvišim standardima - uz strogo kontrolisanu ishranu pilića koju sami proizvodimo, garantovano bez aditiva, hormona i bilo kojih drugih sastojaka koji bi mogli štetno djelovati na zdravlje ljudi. Naša piletina radi se po EU standardima.
Zamrznuta hrana nije ništa manje vrijedna od svježe ukoliko se zamrzava industrijskom metodom brzog smrzavanja. Ovako zamrznuti program nudi paletu proizvoda zaleđenih upravo na takav način, te će u njemu uživati naši vjerni konzumenti